• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3
  • Lokasina di kota Shangyu

    Lokasina di kota Shangyu

  • profésional ti Bopp packing tape

    profésional ti Bopp packing tape

  •  jumlahna investasi di USD 30 jutaan

    jumlahna investasi di USD 30 jutaan

  • ngawengku hiji wewengkon 50.000 ㎡

    ngawengku hiji wewengkon 50.000 ㎡

Arrivals anyar

Anjeun tiasa sésana assured nu perbaikan anu ngan dipigawé kalawan persetujuan prior anjeun gawé di

Tentang Kami

Zhejiang BAIYI napel produk CO., LTD. Anu mangrupa salah sahiji suppliers pangbadagna tape BOPP di Cina. Lokasina di kota Shangyu, Propinsi Zhejiang, deukeut palabuhan Ningbo. Dibereskeun hiji investasi jumlahna Rp 30 jutaan sarta ngawengku wewengkon 50.000 ㎡.
Kami produsén profésional ti Bopp paking pita, dina hadir, urang dibereskeun 9 garis palapis canggih di 1620mm na 1280mm, anu palapis lebar nya ti 500mm-1620mm; 18 susunan slitting na rewinding-motong garis. Urang R & D tur ngahasilkeun cai lem ku ourself. Kapasitas taunan ayeuna geus nepi ka 51840 ton jumbo roll, 600.000 cartons of roll rengse.

nempo More

fitur Produk