Shirit ngjitës

film

Shirit alumini

maskimin Tape

Prodhuesi i shiritit

Zhejiang Baiyi është një prodhues i një shumëllojshmërie të cilësisë së lartë dhe të plotë

Një kompani ndërkombëtare me një
angazhim për personalizim

ZHEJIANG BAIYI Ngjitës PRODUKTET CO, LTD.Kush është një nga furnizuesit më të mëdhenj të shiritit BOPP në Kinë. E vendosur në qytetin Shangyu, provincën Zhejiang, afër portit Ningbo. Fiksoi një investim total prej 30 milionë USD dhe mbulon një sipërfaqe prej 50,000 ㎡.
Ne jemi prodhuesi profesional i shiritit të paketimit Bopp, për momentin, ne fiksuam 9 linja të avancuara të veshjes në 1620 mm dhe 1280 mm, gjerësia e veshjes është nga 500 mm-1620 mm; 18 grupe linjash prerjeje dhe mbështjellje-prerjeje. Ne R&D dhe prodhojmë ujin ngjitës vetë. Kapaciteti aktual vjetor është deri në 51840 ton rrotull jumbo, 600,000 kartona rrotull të përfunduar.

Aplikacionet kryesore

Metodat kryesore të përdorimit të shiritave janë dhënë më poshtë

Shirit për mbylljen e kartonit

Shirit për paralajmërimin e barrierave

Shirit për izolim

Shirit për përdorim në makinë

Film për mbështjellje