Селотејп

Филм

Алуминиумска лента

маскирање лента

Производител на лента

Zhejiang Baiyi е производител на висококвалитетна и целосна разновидност

Меѓународна компанија со
посветеност на прилагодување

ZHEJIANG BAIYI ЛЕПИЛНИ ПРОИЗВОДИ CO., LTD.Кој е еден од најголемите добавувачи на лента BOPP во Кина. Се наоѓа во градот Шангју, провинцијата Жеџијанг, во близина на пристаништето Нингбо. Фиксна вкупна инвестиција од 30 милиони УСД и покрива површина од 50.000 ㎡.
Ние сме професионален производител на лента за пакување Bopp, во моментов, фиксиравме 9 напредни линии за обложување во 1620mm и 1280mm, ширината на облогата е од 500mm-1620mm; 18 комплети линии за сечење и премотување-сечење. Ние истражуваме и развиваме и сами ја произведуваме водата за лепило. Сегашниот годишен капацитет е до 51840 тони џамбо ролна, 600.000 картони готови ролни.

Главни апликации

Главните методи за користење на ленти се дадени подолу

Лента за запечатување на картон

Лента за предупредување за бариера

Лента за изолација

Лента за употреба во автомобил

Филм за завиткување