• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3
  • Dumunung ing kutha Shangyu

    Dumunung ing kutha Shangyu

  • profesional saka Bopp packing tape

    profesional saka Bopp packing tape

  •  investasi total saka USD 30 yuta

    investasi total saka USD 30 yuta

  • panutup area 50,000 ㎡

    panutup area 50,000 ㎡

Baru

Sampeyan bisa ngaso njamin sing ndandani sing mung nganggo persetujuan sadurunge saka karya

Babagan awake dhewe

ZHEJIANG BAIYI Tape PRODUCTS CO., LTD. Sing siji saka supplier paling gedhé saka tape BOPP ing China. Dumunung ing kutha Shangyu, provinsi Zhejiang, near port Ningbo. Telpon investasi total USD 30 yuta lan panutup area 50,000 ㎡.
We are ing Produsèn profesional saka Bopp packing tape, ing saiki, kita tetep 9 garis nutupi majeng ing 1620mm lan 1280mm, nutupi ambane saka 500mm-1620mm; 18 set slitting lan mundur cepet-nglereni garis. We R & D lan gawé banyu lim dening ourself. Kapasitas taunan saiki nganti 51840 ton saka Jumbo muter, 600.000 cartons muter rampung.

ndeleng More

Feature Products